Onze werkwijze

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong compact kantoor met veel ervaring. Deze hebben wij opgedaan bij grote advocatenkantoren. Zodoende hebben we het beste van twee werelden in FALCQ verenigd.

Wie bent u?

U bent ondernemer, aandeelhouder, bestuurder, certificaathouder, werknemer, vermogend, schuldeiser, schuldenaar, gedagvaard, werkgever en misschien zijn enkele van uw bedrijven (bijna) failliet.

Aanpak

Samen met u voorkomen we problemen of lossen deze met u optimaal op. Heldere professionele adviezen waarbij de theorie de praktische oplossing dient en geen doel op zich is. Dat doen wij met gepaste humor en een no nonsens aanpak vanuit een platte organisatie. Daartoe bundelen wij graag de krachten met andere beroepsbeoefenaars. Als ondernemer zijn wij ons optimaal bewust van uw ambitie, uw doelstellingen en het vertrouwen dat u in ons stelt.

We bespreken graag vooraf met u op welke kosten u moet rekenen. Afhankelijk van de situatie kunnen we een vaste prijs afspreken. Als dat niet kan, bepalen we samen met u de te verwachten kosten en houden we u steeds op de hoogte, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.